Verksam sedan 1989

Kunskap från generation till generation

Välkommen till P-O Forsberg gräv och Walle Forsberg gräv. Två entreprenadföretag som drivs av far och son och jobbar sida vid sida.

P-O Forsberg gräv delägare i Maserfrakt AB, startades 1989 med en traktorgrävare och har sedan dess samlat på sig en stor kompetens av mark- och anläggningsjobb genom jobb för stat, kommuner, byggföretag, skogsbolag mm. Företaget utgår ifrån Kilafors och gör jobb runt om i Gävleborgs län. 

Walle Forsberg gräv startades 2013 och började med att hyra ut sig som maskinförare runt om i mellansverige och har samlat på sig en en bra kompetens genom stor variation av olika markjobb och har kört för stat, komuner, byggföretag som Skanska, Ncc, Peab, Svevia, skogsbolag och Privatpersoner. 2015 Införskaffades första egna grävmaskinen i företaget och har sedan dess tagit på sej egna projekt som skogsbilvägar, schakter, trumbyten, dikning av vägar, v-a jobb mm. Företaget utgår ifrån Kilafors men arbetar i hela mellansverige. Målet är att ständigt utvecklas och växa, att alltid hitta dom mest effektiva och ekonomiska lösningarna för kunder och uppdragsgivare. Några exempel på kunder är Stora Enso, Holmen skog, Mellanskog och vägföreningar.

Vi har många samarbetspartners i branschen och kan därmed ta på oss det flesta markjobben.


*Vi är medlemmar i Maskinentreprenörerna och Svenskt näringsliv